Samhällsintresset är vår företagskultur

Arbeta hos oss

Vi som arbetar på Nordic Public Affairs brinner för att tolka samhällsutvecklingen, åstadkomma praktisk politisk förändring och göra våra kunder relevanta i samhällsdebatten. Våra medarbetare har sin bakgrund i olika politiska partier – en mångfald som vi är måna om. Vi tror på konstruktiv oenighet, gedigna kunskaper och högt i tak. Nyfikenhet, höga kvalitetskrav och ett livaktigt samtal om samhällsfrågor kännetecknar vår arbetsplats.

Vår uppgift är att med lyhördhet och snabbhet hjälpa våra kunder med politisk analys, stöd i påverkansarbete, opinionsbildning och rådgivning kopplat till våra kunders intressen samt effektiv kommunikation i samhällsrelaterade frågor.

Vi har en platt och senior organisation som bygger på stort eget ansvarstagande. Vi är prestigelösa och hjälper varandra, för kundernas bästa. Vi är måna om att underlätta för våra medarbetare att kombinera arbets- och familjeliv. Vi arbetar hårt, och gör det när våra kunder behöver oss.

Hos Nordic Public Affairs är du med och bygger en verksamhet som vill mer. Vi är en växande byrå och söker alltid samhällsengagerade personer som vill arbeta med påverkan, opinionsbildning och strategisk kommunikation. 

Du bör ha ett stort samhällsintresse och gärna erfarenhet av politisk strategi, opinionsbildning, politiskt beslutsfattande eller samhällsjournalistik. Särskilt intresserade är vi av dig som har kunskap och erfarenheter vi själva saknar.

Välkommen att höra av dig med din ansökan till VD Helena Dyrssen.