Medarbetare

Framgång bygger på få men kvalificerade rådgivare som står för varje del av processen med kvalitet och omdöme.

Martina Lind

Founding Partner

Tidigare stabschef åt Lars Leijonborg, journalist på E24 och Vice President E24 International. Tidigare Management Trainee Schibsted och Pfizer. Female Economist of the Year 2006 vid HHS i Stockholm.

Helena Dyrssen

VD och partner

Tidigare överdirektör på Skatteverket, statssekreterare vid Statsrådsberedningen (L) under regeringen Reinfeldt och statssekreterare på Kulturdepartementet under regeringen Bildt. Har även varit kommunikationsdirektör vid TV4 och vid försäkringsbolaget IF. Jur. kand. från Stockholms universitet.

Greger Ekman

Partner

Tidigare ledarskribent åt bland andra Svenska Nyhetsbyrån, ATL – Lantbrukets affärstidning och Nya Wermlands-Tidningen. Har som specialområde den gröna sektorn och de areella näringarna. Jur. kand. samt tekn. kand. i skog- och träteknik från Uppsala universitet.

Frans Elinder

Konsult

Frans Elinder kommer närmast från ett uppdrag på Sri Lanka för FN-organet World Food Programme. Masterexamen i geografi och geo-information från Köpenhamns universitet och kandidatexamen i samhällsgeografi från Lunds universitet.

Oscar Helleday Melander

Seniorkonsult

Har sedan 2018 arbetet som konsult med särskilt ansvar för life science på Nordic Public Affairs. Kandidatexamen i statsvetenskap och masterexamen i samhällsgeografi från Lunds universitet. Förstapristagare i casetävlingen Samhällsvetar-SM 2015.

Christer Jansson

Senior Advisor

Har lång erfarenhet av opinionsbildning, samhällsanalys och strategisk hantering av samhällsnära frågor inom både politik och näringsliv. Tidigare VD för Fastighetsägarna Stockholm. Dessförinnan bland annat handläggare vid Moderaternas riksdagskansli och förhandlingschef samt personaldirektör vid SAS Sverige.

Martin Kits

Partner

Tidigare stabschef hos Ebba Busch (KD). Dessförinnan bland annat stabschef och presschef hos Göran Hägglund på Socialdepartementet under alliansregeringen och journalist.

Martin Kits kommer de närmaste månaderna också att vara kommunikationschef på Svensk Handel. Uppdraget på Svensk Handel är på deltid, så Martin fortsätter sina andra konsultuppdrag parallellt.

Åsa Malmström

Seniorkonsult

Tidigare stabschef i Alliansregeringen åt utbildningsminister Jan Björklund. Har även varit borgarrådssekreterare i Stockholms stadshus, ledarskribent på Hälsingetidningarna samt arbetat i olika roller i regeringskansliet.

Roger Molin

Senior Advisor

Roger Molin, ekonomie doktor, med lång erfarenhet från hälso- och sjukvården. Senast som analytiker vid avdelningen för ekonomi och styrning på SKR med fokus på välfärdens digitalisering. Tidigare nationell samordnare i Socialdepartementet för vårdval och kroniska sjukdomar, under många år chef för sektionen för hälso- och sjukvård vid SKR och utredningschef i Region Dalarna.

Märta Martin-Åkesson

Konsult

Tidigare generalsekreterare för Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF). Har därutöver bred erfarenhet av att arbeta med regionala utvecklingsfrågor. Kandidatexamen i nationalekonomi och i samhällsplanering från Stockholms universitet.

Lars-Olof Pettersson

Senior Advisor

Grundare av Rådhusgruppen City och har arbetat som konsult i närmare 20 år. De främsta områdena har varit opinionsbildning, organisationsutveckling och arbetsmarknadsfrågor. Innan dess bland annat politiskt sakkunnig (S) på Statsrådsberedningen.

Klas Remahl

Art Director

Har lång tidigare erfarenhet av arbete som Art Director och Creative Director inom samhällstillvänd kommunikation, bland annat på Kreab och Urban Form Factory.

Per Rosencrantz

Partner

Tidigare bland annat strategi- och opinionschef Moderaterna, kommunikationschef Moderaterna, opinionsanalyschef Demoskop. Pol. Mag från Linköpings universitet.

Göran Thorstenson

Senior Advisor

Har lång erfarenhet som konsult och rådgivare. Kommer senast från att ha drivit Six Year Plan, och har dessförinnan grundat och drivit konsultbyråerna Springtime och Vindrosen. Tidigare bland annat rådgivare åt Carl Bildt och medarbetare på Kreab.

Markus Uvell

Partner

Tidigare VD på Demoskop, VD/medgrundare på United Minds, VD på Timbro samt Sverigechef på Kreab. Tidigare chef för kommunikation och opinionsanalys på Svenskt Näringsliv.

Lennart Wittberg

Senior Advisor

Tidigare bland annat strateg hos Skatteverket där han bidragit till att göra Skatteverket till en av Sveriges mest framgångsrika och uppskattade myndigheter, rådgivare till myndigheter i Sverige och internationellt, samt författare till böcker om förändring och utveckling. Ekonom.