Medarbetare

Framgång bygger på få men kvalificerade rådgivare som står för varje del av processen med kvalitet och omdöme.

Martina Lind

Founding Partner

Tidigare stabschef åt Lars Leijonborg, journalist på E24 och Vice President E24 International. Tidigare Management Trainee Schibsted och Pfizer. Female Economist of the Year 2006 vid HHS i Stockholm.

Helena Dyrssen

VD och seniorkonsult

Tidigare överdirektör på Skatteverket, statssekreterare vid Statsrådsberedningen (L) under regeringen Reinfeldt och statssekreterare på Kulturdepartementet under regeringen Bildt. Har även varit kommunikationsdirektör vid TV4 och vid försäkringsbolaget IF. Jurist från Stockholms universitet.

Greger Ekman

Seniorkonsult

Tidigare ledarskribent åt bland andra Svenska Nyhetsbyrån, ATL – Lantbrukets affärstidning och Nya Wermlands-Tidningen. Har som specialområde den gröna sektorn och de areella näringarna. Jur. kand. samt tekn. kand. i skog- och träteknik från Uppsala universitet.

Louise Grabo

Konsult

Har bakgrund i Centerpartiet och Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF), bl.a. som vice ordförande för ungdomsförbundet. Har även varit toppkandidat både till riksdagen och Europaparlamentet. Kandidatexamen i Europavetenskap från Göteborgs universitet.

Oscar Helleday Melander

Konsult

Har sedan 2018 arbetet som konsult med särskilt ansvar för life science på Nordic Public Affairs. Kandidatexamen i statsvetenskap och masterexamen i samhällsgeografi från Lunds universitet.

Martin Kits

Seniorkonsult

Tidigare stabschef hos Ebba Busch (KD). Dessförinnan bl.a. stabschef och presschef hos Göran Hägglund på Socialdepartementet under alliansregeringen och journalist.

Åsa Malmström

Seniorkonsult

Tidigare stabschef i Alliansregeringen åt utbildningsminister Jan Björklund. Har även varit borgarrådssekreterare i Stockholms stadshus, ledarskribent på Hälsingetidningarna samt arbetat i olika roller i regeringskansliet.

Märta Martin-Åkesson

Konsult

Har de fyra senaste åren varit generalsekreterare för Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF). Har därutöver bred erfarenhet av att arbeta med regionala utvecklingsfrågor. Kandidatexamen i nationalekonomi och i samhällsplanering från Stockholms universitet.

Lars-Olof Pettersson

Senior Advisor

Grundare av Rådhusgruppen City och har arbetat som konsult i närmare 20 år. De främsta områdena har varit opinionsbildning, organisationsutveckling och arbetsmarknadsfrågor. Innan dess bl.a. politiskt sakkunnig (S) på Statsrådsberedningen.

Klas Remahl

Art Director

Har lång tidigare erfarenhet av arbete som Art Director och Creative Director inom samhällstillvänd kommunikation, bl.a. på Kreab och Urban Form Factory.

Per Rosencrantz

Seniorkonsult

Kommer närmast från rollen som strategi- och opinionschef hos Moderaterna. Tidigare bl.a. kommunikationschef på Moderaterna och opinionsanalyschef på Demoskop. Pol. mag. från Linköpings universitet.

Göran Thorstenson

Senior Advisor

Har lång erfarenhet som konsult och rådgivare. Kommer senast från att ha drivit Six Year Plan, och har dessförinnan grundat och drivit konsultbyråerna Springtime och Vindrosen. Tidigare bl.a. rådgivare åt Carl Bildt och medarbetare på Kreab.

Markus Uvell

Managing Partner

Tidigare VD på Demoskop, VD/medgrundare på United Minds, VD på Timbro samt Sverigechef på Kreab. Tidigare chef för kommunikation och opinionsanalys på Svenskt Näringsliv.