Göran Thorstenson ny senior advisor vid Nordic Public Affairs

Nordic Public Affairs kompletterar sitt erbjudande till uppdragsgivarna genom att knyta Göran Thorstenson till sig som senior advisor. Göran har en lång och bred erfarenhet som konsult och rådgivare. Senast har han drivit Six Year Plan – dessförinnan grundande och drev Göran Thorstenson konsultbyråerna Springtime och Vindrosen. Han också varit rådgivare åt Carl Bildt och varit medarbetare på Kreab.
 
– Vi välkomnar Göran Thorstenson med sina djupa insikter och stora kunnande i vår krets. Nordic Public Affairs upplever att efterfrågan på kvalificerade rådgivningstjänster är stor och att vi kommer att kunna erbjuda ännu mer kvalificerat stöd till våra uppdragsgivare, säger Helena Dyrssen, vd vid Nordic Public Affairs.
 
Nordic Public Affairs är ett partnerägt konsultbolag som grundades 2010. Bolaget och dess andelar i intressebolag omsatte 26,3 miljoner kronor och gjorde ett resultat före skatt på 9,3 miljoner för 2018.