Nordic Public Affairs vässar erbjudandet inom life science

Roger Molin med lång erfarenhet från hälso- och sjukvården knyts till Nordic Public Affairs som senior rådgivare.

– Genom sina många och kvalificerade insikter från olika delar av svensk hälso- och sjukvård kommer Roger Molin att kunna bidra till att göra Nordic Public Affairs erbjudande till våra kunder ännu mer kraftfullt. Vi hälsar Roger varmt välkommen i vår krets, säger Helena Dyrssen, vd.

Roger Molin som är ekonomie doktor var många år chef för sektionen för hälso- och sjukvård vid SKR och utredningschef i Region Dalarna. Senast kommer han från rollen som analytiker vid avdelningen för ekonomi och styrning på SKR med fokus på välfärdens digitalisering. Roger har också fungerat som nationell samordnare för vårdval och kroniska sjukdomar i Socialdepartementet.