Nordic Public Affairs växer med fyra konsulter

160912-nordic-public-affairs

Nordic Public Affairs möter en växande efterfrågan på rådgivning om samhällsfrågor. Därför utökar företaget teamet med flera konsulter.

– Vi letar ständigt efter personer som delar vårt samhällsintresse och vill arbeta i en miljö med höga krav på kvalitet, integritet och omdöme. Vi är glada att efter en längre tids rekryteringsarbete kunna knyta flera sådana personer till oss, kommenterar Martina Lind, medgrundare Nordic Public Affairs.

• Konsulten Isabel Lundin kommer närmast från Olof Palmes Internationella Center där hon ansvarat för det internationella partistödet. Isabel har mångårig erfarenhet av lokal, nationell och internationell politik från olika roller inom Socialdemokraterna och SSU.

• Åsa Malmström ansluter som seniorkonsult. Åsa var stabschef i Alliansregeringen åt utbildningsminister Jan Björklund. Åsa har efter flera år som borgarrådssekreterare i Stockholms stadshus, en tid som ledarskribent på Hälsingetidningarna och fyra år i olika roller i regeringskansliet goda insikter i så väl nationellt som lokalt politiskt beslutsfattande.

• Daniél Tejera ansluter till Nordic Public Affairs som konsult den 1 november. Daniél har då avslutat sitt nuvarande arbete som chef för Furuboda, en ideell verksamhet inom utbildning och assistans med 600 anställda i Skåne. Daniél kommer bland annat att arbeta med företag som är verksamma inom välfärdstjänster.

• Konsulten Andrea Herlitz kommer närmast från Birgitta Ohlsson (L):s kansli, och har nyligen avslutat en Master i genusvetenskap och en fil kand i statsvetenskap.

– Vi vill erbjuda våra uppdragsgivare både djupa insikter om samhällsfrågor och god förståelse för deras branschfrågor. Med Isabel Lundin, Åsa Malmström, Daniél Tejera och Andrea Herlitz förstärker vi vårt team ytterligare, säger Johan Jakobsson, vd och medgrundare vid Nordic Public Affairs.