Nordic Public Affairs förstärker erbjudandet och vidgar ägarkretsen

Från vänster: Johan Jakobsson, vd, medgrundare och seniorkonsult, Martina Lind, medgrundare och seniorkonsult, Madeleine Sjöstedt, ny seniorkonsult, Carl Kangas, seniorkonsult och ny partner.
Från vänster: Johan Jakobsson, vd, medgrundare och seniorkonsult, Martina Lind, medgrundare och seniorkonsult, Madeleine Sjöstedt, ny seniorkonsult, Carl Kangas, seniorkonsult och ny partner.

Tidigare fastighetsborgarrådet i Stockholm, Madeleine Sjöstedt, ansluter till Nordic Public Affairs som seniorkonsult.

– Stockholmsregionens tillväxtutmaningar berör många branscher, inte minst fastigheter och infrastruktur. Med Madeleine Sjöstedt som seniorkonsult förstärker vi vår förmåga att ge initierade råd och att möta uppdragsgivarnas behov inom public affairs, säger vd Johan Jakobbson i en kommentar.

Nordic Public Affairs utvidgar nu också kretsen av delägare. Seniorkonsulten Carl Kangas som var varumärkesstrateg inom socialdemokraterna innan han 2014 anslöt som medarbetare blir nu parter i företaget.

– Carl Kangas är en av Sveriges främsta rådgivare inom public affairs. Hans strukturerade arbetssätt och goda insikter om politiskt beslutsfattande har rönt stor uppskattning bland uppdragsgivare. Jag är glad att hälsa honom välkommen i vår delägarkrets, säger Martina Lind, partner och medgrundare av Nordic Public Affairs.

Under 2015 höjde Nordic Public Affairs omsättningen med 33 procent jämfört med föregående år. Företaget omsatte 17 miljoner kr och nådde ett resultat på 5,6 miljoner kr.