Nordic Public Affairs förstärker Life Science-erbjudandet

img_0159

Martin Kits ansluter till Nordic Public Affairs som seniorkonsult inom Public Affairs för aktörer inom Life Science och Hälso- och sjukvård. Martin Kits har en bakgrund som stabschef i Socialdepartementet åt tidigare Socialminister och partiledare Göran Hägglund (KD). Kits har även erfarenhet från journalistik som reporter och nyhetschef.

– Vi möter en växande efterfrågan på seniora Public Affairs-rådgivare inom Life Science och är glada att kroka arm med Martin Kits, kommenterar Martina Lind, grundare av Nordic Public Affairs.

– Behovet av att förstå hela ekosystemet av regionala och nationella aktörer med politiska beslutsfattare är stort hos våra uppdragsgivare. Med Martin som en del av vårt team fördjupar vi våra insikter och förstärker erbjudandet, kommenterar Carl Kangas, partner på Nordic Public Affairs

– Jag ser fram emot att samarbeta med Nordic Public Affairs. Jag uppskattar företagets kunnande inom Life Science och syn på rådgivning baserad på djupa insikter om kundernas miljö, avslutar Martin Kits.