Nordic Public Affairs vässar inblicken i regionpolitiken

Idag kan vi välkomna Ville Trygg till oss. 

Ville har tidigare varit politisk sekreterare i Region Skåne för Centerpartiet, både i styre och opposition. Under den gångna mandatperioden arbetade han nära regionstyrelsen med övergripande strategiska frågor.

– Efterfrågan på Nordic Public Affairs tjänster är stor och vi är övertygade om att Ville, med sin gedigna kunskap om regionernas förutsättningar och beslutsprocesser, kommer att bidra förtjänstfullt i våra kunduppdrag, säger Helena Dyrssen, vd.

– Regionerna är den svenska hälso- och sjukvårdens viktigaste kugge, samtidigt som de har flera utmaningar framför sig. Vikten av hållbara lösningar kan inte nog betonas. I min roll på Nordic PA ser jag fram emot att fortsätta det angelägna arbetet för att bidra till hälso- och sjukvårdens utveckling, säger Ville Trygg.

Genom tidigare arbete som anbudsansvarig på ett undersökningsföretag har Ville också god erfarenhet av offentlig upphandling.

Ville har en dubbel kandidatexamen i statsvetenskap och handelsrätt från Lunds universitet.