Nordic Public Affairs knyter till sig Sandro Wennberg, Cornelia Rudh och Liza-Maria Norlin som rådgivare 

Nu utökas kretsen av rådgivare på Nordic Public Affairs. I och med årsskiftet har tre nya konsulter anslutit sig till teamet på Nordic Public Affairs – Sandro Wennberg, Cornelia Rudh och Liza-Maria Norlin. De har olika bakgrunder och breda erfarenheter – tillsammans tillför de kunskap, klokskap och nätverk.

Sandro Wennberg

Sandro Wennberg har lång erfarenhet av politik och public affairs. Han har bland annat arbetat som politiskt sakkunnig (S) åt fem ministrar i Göran Perssons regering och åt EU-parlamentarikern Göran Färm. Han har också arbetat med omvärldsanalys på Socialdemokraternas partikvarter och varit kommunikationschef på Olof Palme International Center. 

Sedan många år har Sandro fungerat som senior rådgivare åt företagsledningar. Han driver också den årligen återkommande Hälsoriksdagen och arbetar mycket med uppdrag inom hälsosektorn.

– Det ska bli roligt att tillsammans med kloka kollegor bidra till att göra politik mer begriplig. Det är nödvändigt i en snabbt föränderlig värld. Jag tror att jag med min politiska bakgrund, mitt entreprenörskap och engagemanget i bland annat hälsofrämjande frågor kan bidra på ett positivt sätt, säger Sandro Wennberg.

Cornelia Rudh

Cornelia Rudh har 25 års erfarenhet inom kommunikation, med fokus på förändringskommunikation och opinionsbildning, bland annat med många år på Springtime och därefter som konsult i eget företag. 

Cornelia har processlett en mängd kommunikationssatsningar och tagit stora opinionsbildande projekt från idé till genomförande. Under sex år har Cornelia också arbetat för Springtime i Kina med svenska företags etablering och utveckling på plats i landet. 

– Att arbeta med samhällsfrågor och påverkan av många är min specialitet. Jag har haft förmånen att jobba med en rad kunder inom framför allt industrin och ser fram emot att fortsätta med det tillsammans med Nordic Public Affairs. Inte minst nu när många industriföretag driver den gröna omställning vi är mitt uppe i, säger Cornelia Rudh 

Liza-Maria Norlin

Liza-Maria Norlin har mer än 20 års erfarenheter från engagemang för Kristdemokraterna på samtliga politiska nivåer, bland annat som miljöpolitisk talesperson. Hon har också erfarenhet som processledare inom digitalisering och medskapare till GovTech Sweden samt som moderator och författare.

– Vi befinner oss i en spännande tid där våra vägval kommer påverka generationer framöver. Ett av de viktigaste verktygen för hållbar omställning är välinformerade och lyhörda samtal, därför väljer jag att vara en del av just det, säger Liza-Maria Norlin.

– Vi är stolta och glada att ha kunnat knyta dessa kvalificerade kollegor till oss. Våra nya rådgivare bidrar med många år av erfarenhet och engagemang. De har tillsammans insikter och kunskap om processer på alla politiska nivåer och inom många viktiga samhällsområden. Tillsammans med våra nuvarande medarbetare kommer vi att kunna erbjuda våra kunder bred förståelse för politik och samhällsutveckling, kvalificerad organisationsförmåga och breda kontaktnät. Nordic Public Affairs blir nu en ännu bättre samarbetspartner och rådgivare, säger Helena Dyrssen vd för Nordic Public Affairs