Christer Jansson ny Senior Advisor

Tidigare vd:n vid Fastighetsägarna Stockholm, Christer Jansson, blir senior advisor vid Nordic Public Affairs.

– Vi är mycket glada över att framöver kunna komplettera vårt konsultteam med Christer Janssons kompetens och erfarenheter. Med Christer förstärker vi vårt erbjudande till fastighetsägare, byggindustri och företag på infrastrukturområdet. Alla dessa branscher har ett stort beroende av goda samhällskontakter. Kombinationen av Nordic Public Affairs seniora konsultteam och Christers djupa branschkunskaper gör det möjligt för oss att bistå i hanteringen av komplicerade samhällsfrågor, säger Johan Jakobsson, vd vid Nordic Public Affairs.

– Det känns väldigt stimulerande att få bli en del av Nordic Public Affairs, som på kort tid har lyckats att samla mycket kvalificerad kompetens och därigenom skaffat sig många nöjda kunder, säger Christer Jansson.

Christer Jansson har lång erfarenhet av opinionsbildning, samhällsanalys och strategisk hantering av samhällsnära frågor inom både politik och näringsliv. Christer arbetade som handläggare vid Moderaternas riksdagskansli på 80-talet och var förhandlingschef samt personaldirektör vid SAS Sverige under 80- och 90-talen. Christer tillträdde som vd för Fastighetsägarna Stockholm 1999, en tjänst som han lämnade med pension tidigare i år.

Nordic Public Affairs bistår uppdragsgivare inom samhällsfrågor med erfarna konsulter som jobbar nära kunden med analys, strategi och produktion av kommunikationsmaterial.

Jansson tillträder sitt uppdrag vid Nordic Public Affairs den 1 mars 2014.

Högupplöst bild finns här.