Cecilia Edström ny styrelseledamot och senior advisor

Cecilia Edström har valts till styrelseledamot i Nordic Public Affairs och kommer även att bidra i konsultbolagets kunduppdrag som senior advisor.

Cecilia Edström har bakgrund som kommunikationsdirektör och medlem av koncernledningen vid både Scania (2004–2008) och TeliaSonera (2008–2013).

– Vi är mycket glada över att en av Sveriges mest meriterade kommunikationsdirektörer knyts till Nordic Public Affairs. Cecilia är en skicklig rådgivare samt en erfaren konsultköpare och företagsutvecklare som kommer bidra i Nordic Public Affairs styrelsearbete. Med Cecilia i vår styrelse och som senior advisor håller vi fast vid vårt koncept med seniora rådgivare, säger Johan Jakobsson, vd och delägare vid Nordic Public Affairs.

– Nordic Public Affairs har på kort tid framgångsrikt etablerat sig som rådgivare i gränssnittet mellan näringsliv och politik. Jag ser fram emot att bidra till den fortsatta affärsutvecklingen både i styrelsen och i vissa strategiska kundprojekt, säger Cecilia Edström i en kommentar.

Nordic Public Affairs grundades 2011 och är partnerägt. Bolaget omsatte 13,8 miljoner kronor och gjorde ett rörelseresultat på 4,6 miljoner 2013.