Fyra nya konsulter vid Nordic Public Affairs

Två erfarna kommunikationsdirektörer och två ekonomer med S-bakgrund ansluter nu som nya rådgivare och konsulter vid Nordic Public Affairs.

Christer Baldhagen var under 14 år kommunikationsdirektör vid Länsförsäkringar. Han har tidigare också varit politisk tjänsteman inom Moderaterna och konsult på JKL. Som senior advisor på Nordic Public Affairs kommer han fokusera på rådgivning till företagsledningar och företagsägare.

Jonas Lindgren har bakgrund som kommunikationsdirektör vid Försäkringskassan och Migrationsverket. Han har tidigare varit journalist, bland annat utrikeschef och EU-korrespondet vid TT. Lindgren kommer som seniorkonsult bland annat arbeta med offentlig sektor och försäkringsfrågor.

Elis Örjes och Maria Lindholm ansluter som konsulter. Örjes har bakgrund inom Socialdemokraterna och Lindholm som förtroendevald inom SSU. De båda kombinerar arbetet som konsult vid Nordic Public Affairs med studier vid Handelshögskolan i Stockholm.