Ekonomen och socialdemokraten Carl Kangas till Nordic Public Affairs

Carl Kangas blir seniorkonsult vid Nordic Public Affairs. Kangas har mångårig erfarenhet från förtroendeuppdrag och som tjänsteman inom socialdemokraterna. Han var senast varumärkesstrateg för den socialdemokratiska valkampanjen inför riksdagsvalet 2014. Carl Kangas är civilekonom från Stockholms Universitet.

– Vi är mycket glada över att Carl Kangas ansluter till vårt team av rådgivare inom public affairs. Hans rika erfarenheter av politiskt beslutsfattande och av samhällsfrågor blir ett värdefullt tillskott för våra uppdragsgivare, säger Johan Jakobsson, VD vid Nordic Public Affairs.

Tidigare har Carl Kangas bland annat varit politisk sakkunnig i Utrikesdepartementet, kommunikationsombudsman åt den socialdemokratiska partistyrelsen och varumärkesstrateg för Socialdemokraterna. Han har för Socialdemokraterna haft uppdrag inom kommun- och landstingspolitiken och kandiderat till riksdagen. Utöver sin akademiska utbildning har Kangas läst Campaign Management på Campaign Management Institute, American University, Washington DC.

– Jag ser fram emot att få ansluta till ett kvalificerat team och använda mitt samhällsengagemang och mina erfarenheter av politisk analys och kommunikation för att utveckla affären för Nordic Public Affairs kunder och uppdragsgivare, säger Carl Kangas.