Johan Britz ny senior advisor vid Nordic Public Affairs

Nordic Public Affairs knyter Johan Britz till sitt team. Johan har lång erfarenhet av kommunikation, påverkansarbete och svensk politik. Han har under flera år arbetat i Regeringskansliet, senast som statssekreterare i Statsrådsberedningen. Johan är civilingenjör i industriell ekonomi från Linköpings universitet.

– Vi är mycket glada att ha knutit Johan Britz till oss. Hans breda kunskaper om såväl politiska sakfrågor som beslutsprocesser stärker ytterligare vårt erbjudande och kommer bidra till att utveckla våra kunders affärer, säger Johan Jakobsson, VD vid Nordic Public Affairs.

– Jag ser fram emot att vara en del av en Nordic Public Affairs team. Genom sina seniora konsulter erbjuder Nordic PA uppdragsgivarna djupa insikter och rådgivning för att kunna navigera i en komplicerad politisk miljö, säger Johan Britz.