Tre seniora rådgivare till Nordic Public Affairs

Nordic Public Affairs växer och knyter till sig ytterligare tre seniora rådgivare med lång erfarenhet i gränslandet mellan näringsliv, kommunikation och samhällsfrågor.

  • Senior advisor Lennart Ivarsson har lång erfarenhet av medieindustrin och telekomfrågor. Lennart har bland annat arbetat på SR och SVT och nu senast på Teracom Boxer Group som kommunikationsdirektör och ansvarig för regulativa frågor och public affairs.
  • Senior advisor Jenny Spets Wojarski kommer närmast från posten som informations- och PR-chef vid Microsoft i Sverige. Tidigare har hon också varit informationschef för Nissan i Sverige. Hon är även styrelseledamot i Norrskogskoncernen.
  • Senior advisor Jan Fager är jurist med inriktning mot kommunikation och marknadsrätt på reglerade marknader. Han har bland annat varit vd vid Sveriges Marknadsförbund och förbundsjurist på Sveriges Annonsörer.

– Med dessa tunga rekryteringar stärks vår kompetens ytterligare inom media, telekom, ny infrastruktur och marknadsjuridik. Vår förmåga att bistå kunder som har komplicerade utmaningar inom samhällskontakter och kommunikation på dessa områden utvecklas och vi fullföljer vår strategi att kombinera djupa kunskaper om politiska beslutsprocesser med förståelse för uppdragsgivarnas branscher, säger Johan Jakobsson, vd vid Nordic Public Affairs i en kommentar.

Nordic Public Affairs samlar idag 17 erfarna konsulter och rådgivare. Företaget omsatte 13 miljoner kronor 2014 och gjorde ett rörelseresultat på 3,8 miljoner kronor.