PA-specialister förstärker Nordic Public Affairs

 

Nils Löwenspets, specialist på samhällsbyggnad och Joakim Tholén, med bakgrund inom politisk opinionsbildning, ansluter som nya konsulter på Nordic Public Affairs.

– Vi vill erbjuda våra uppdragsgivare både djupa insikter om samhällsfrågor och god förståelse för deras branschfrågor. Med Nils Löwenspets och Joakim Tholén förstärker vi vårt team ytterligare, säger Johan Jakobsson, vd vid Nordic Public Affairs.

Nils Löwenspets kommer till Nordic Public Affairs som seniorkonsult. Han har arbetat i Stockholms stadshus med stadsbyggnadsfrågor i sex år, senast som borgarrådssekreterare. Löwenspets är utbildad arkitekt från Kungliga tekniska högskolan.

– Jag ser fram emot att hjälpa företag och organisationer med att navigera i samhällsbyggnadsfrågor. Ett mer välutvecklat Public Affairs-arbete kan bidra till effektivare byggande och bättre infrastrukturlösningar. Nordic Public Affairs har höga ambitioner när det gäller kvalitet och kundinsikt – det tilltalar mig, säger Nils Löwenspets i en kommentar.

Joakim Tholén blir konsult efter att ha arbetat som ledarskribent och journalist, senast som politisk redaktör på moderata Västerviks-Tidningen. Tholén är utbildad inom retorik och statsvetenskap vid Uppsala universitet.

– Det ska bli stimulerande att få bidra med både research, analys och opinionsbildning åt kunder i ett team med mycket erfarna kollegor, säger Joakim Tholén i en kommentar.